Plastische chirurgie en non-surgical: behandelingen en ingrepen

Talloze patiënten van elke leeftijd en achtergrond, mannen en vrouwen, hebben al hun weg gevonden naar de praktijk van dokter Robin Van Look, nu al meer dan 15.000 patiënten. Elk van hen krijgt een pasklaar antwoord op hun eigen, specifieke vraag. De ingrepen en behandelingen die dokter Van Look aanbiedt vindt u terug in onderstaande categorieën. Klik verder naar onze Engelstalige website om te lezen over de specifieke behandelingen die horen bij elke categorie.

Gelaat

Symmetrie, harmonie en een jeugdige uitstraling zijn belangrijke kenmerken voor wat men mooi vindt aan een gelaat. Zware oogleden, te dunne lippen, het verlies van een mooie kaaklijn of een opvallende neus worden vaak behandeld. Een (mini)facelift helpt dan weer de sporen van veroudering of langdurig verdriet uit te wissen.

Lees meer

Borst

Borstvergrotingen behoren tot de mooiste en misschien wel de meest uitgevoerde ingrepen in de plastische chirurgie. Elke patiënte heeft haar eigen keuzes en lichaamsvormen en dus is elke ingreep anders. Ook een borstverkleining of borstlift hebben een belangrijke invloed op het zelfvertrouwen en de vrouwelijke esthetiek.

Lees meer

Lichaam

Het kan vreselijk moeilijk zijn om lichaamsrondingen weg te werken. Als alle diëten hebben gefaald kan een figuurcorrectie het antwoord zijn. Vet verwijderen, een strakkere buik of vollere billen zijn courante vragen. Ook intieme chirurgie bij de vrouw hoort tot de aangeboden ingrepen. Er bestaan oplossingen voor het hele lichaam.

Lees meer

Haar

Voor zowel mannen als vrouwen is hun haar een bron van trots. Haaruitval is dan ook voor velen heel ongewenst. Met moderne technologieën geven we u opnieuw een volle, gezonde, natuurlijk ogende haardos. De ingreep, aangevuld met het gebruik van stamcellen en PRP, laat geen littekens na, is pijnloos en veroorzaakt geen werkverlet.

Lees meer

Non surgical

Bij niet-chirurgische ingrepen gaat u niet onder het mes, maar werken we met laser, fillers, botox en andere niet-chirurgische technieken om een mooi resultaat te bekomen. Vooral rimpelbehandelingen zijn populair, samen met laserbehandeling om de huid te verjongen.

Lees meer

Chirurgie van de genitale zone

De laatste jaren is er steeds meer vraag om de genitale zone van de vrouw te behandelen. Dat kan met zowel niet-chirurgische lasertechnieken als met een chirurgische ingreep. Neem gerust contact op voor een advies.

Lees meer
 
Overweegt u een esthetische ingreep of behandeling? Dan hebt u ongetwijfeld heel wat vragen. Op deze website vindt u alvast de eerste antwoorden. Lees verder over de verschillende behandelingen of neem contact op om uw vraag rechtstreeks te stellen.
Top