Esthetische chirurgie in een veilige, gecontroleerde omgeving

De praktijk van dokter Van Look, gevestigd in het Antwerp Medical Building, is geaccrediteerd als privékliniek voor plastische en esthetische chirurgie.

Behandelingen en ingrepen waarvoor geen overnachting nodig is, kunnen daarom gewoon ter plaatse gebeuren. Het Aesthetic Surgery Center Antwerp is gelegen in hetzelfde gebouw en is erkend als daghospitaal door zowel een Belgische als een Amerikaanse commissie.

U ondervindt alle voordelen van een kleinschalige setting die voldoet aan de strengste eisen qua veiligheid en comfort. Er staat altijd iemand klaar om u te helpen, op vragen te antwoorden en uw gezondheid in het oog te houden. Zo voelt u zich op elk moment gerust, en dat draagt bij tot uw herstel.

Naar de fotogalerij

De troeven van onze praktijk voor plastische en esthetische chirurgie

Erkende privékliniek

Dankzij de accreditatie als privékliniek gebeuren de meeste ingrepen en behandelingen op hetzelfde adres, in alle rust aan de rand van Antwerpen.

Medische expertise

Dokter Van Look is internationaal gediplomeerd en erkend als plastisch en esthetisch chirurg. U bent in goede handen.

State-of-the-art infrastructuur

De privékliniek is uitgerust met de beste, meest geavanceerde apparatuur om u een mooi, blijvend resultaat te bieden met een minimum aan risico’s of ongemak.

Verbonden aan GZA Sint-Augustinus

Dokter Van Look werkt ook in het Sint-Augustinusziekenhuis, gelegen op vijf minuten van de praktijk. Hier gebeuren alle invasievere ingrepen die gedekt worden door het ziekenfonds.

 
Overweegt u een esthetische ingreep of behandeling? Dan hebt u ongetwijfeld heel wat vragen. Op deze website vindt u alvast de eerste antwoorden. Lees verder over de verschillende behandelingen of neem contact op om uw vraag rechtstreeks te stellen.
Top