Robin Van Look

Dokter Van Look, plastisch chirurg en integer adviseur

Dokter Robin Van Look is een internationaal gediplomeerd en erkend esthetisch en plastisch chirurg. Hij kreeg als een van de jongste chirurgen de Belgische onderscheiding van ‘Fellow of the Collegium Chirurgicum Plasticum’ en leidt sinds 1997 zijn eigen privékliniek in Antwerpen.

Filosofie: plastische chirurgie in vertrouwen

Een ingreep of behandeling is geslaagd wanneer lichaam en geest in harmonie zijn. Wanneer de chirurgie niet zichtbaar is en aan uw verwachtingen voldaan is. Om dat te bereiken, is de vertrouwensband tussen chirurg en patiënt cruciaal. Ik besteed daarom veel aandacht om juist aan te voelen wat u verlangt. U staat centraal tijdens de consultatie, alle aspecten die bijdragen tot het bekomen van het perfecte resultaat zullen aanbod komen.

Moderne, hoogstaande zorg

Mijn respect voor U als patiënt is bijzonder groot. Het vertrouwen dat ik dagelijks van mijn patiënten krijg, verplicht me om steeds de beste, meest geavanceerde technieken aan te bieden. Het grote aantal patiënten dat we behandelen laat me toe deel te nemen aan internationale congressen, researchprogramma’s, peer reviews en long term follow-ups. De resultaten van deze activiteiten helpen me om u steeds het beste advies te kunnen bieden. De geaccrediteerde privékliniek in Antwerpen is bovendien uitgerust met de modernste apparatuur.

Complete kliniek voor plastische chirurgie

In de kliniek van dokter Van Look voor plastische chirurgie staat een toegewijd en deskundig team voor u klaar. Vanaf de eerste begroeting aan de receptie voelt u de zorg die onze privékliniek wil uitstralen. Dankzij de accreditatie van onze kliniek, met zowel het Belgische KIWA-certificaat als het Amerikaanse AAAASFI, kunnen we de meeste behandelingen ter plaatse aanbieden. Doordat u behandeld wordt in een privékliniek waar alleen gezonde patiënten komen, zijn uw veiligheid en comfort maximaal.

Testimonials

 
Overweegt u een esthetische ingreep of behandeling? Dan hebt u ongetwijfeld heel wat vragen. Op deze website vindt u alvast de eerste antwoorden. Lees verder over de verschillende behandelingen of neem contact op om uw vraag rechtstreeks te stellen.
Top